25 Nisan 2008 Cuma

Zeynep'in dilinden


Zeynep diyorki : Neyseki bugün doyabildik. Nedir o boyuna önümüze çorbayı dayıyorlar. Hem bilmiyormuyum zannediyorlar içinde balık olduğunu. Neyseki artık doğru dürüst yemek istediğimi anladılar. Elle de yemek çok güzelmiş.

23 Nisan 2008 Çarşamba

23 Nisan Kutlu Olsun

23 Nisan günü havanın çok sıcak olmasına rağmen Zeynep ile birlikte Ataşehir'de düzenlenen şenliğe gittik . Anlamaz bu sene şenlikten diye düşünen annesini şaşırttı Zeynep.Herkes gibi oturdu amfiye , sahnedekileri alkışladı , kendinden yaşta büyük çocuklarla masa başında renkli hamurlarla oynadı , bahçe oyucaklarına bindi , yüzünü boyayan ablaya bile hiçbir tepki göstermedi . Kızımın ikinci 23 Nisan kutlaması olarak güzel geçti , seneye daha iyi anlayacak şenlikleri .

21 Nisan 2008 Pazartesi

5. Dişimiz


Zeynep in iki haftadır sular ağzının kenarlarından aktığından , dişi çıkacaktır diyip dururken , dün üstten sol orta dişin yanındaki patladı , diğer üstten sağ orta dişinin de patlamak üzere olduğunu gördüm .
Artık 5 dişli bir kızımız var .
İnşallah yemesi düzene girer.

20 Nisan 2008 Pazar

Anneanneden Dönüş


Sabah hepberaber kahvaltımızı ettikten sonra , bu sefer İstanbul a,evimize dönüş için yola çıktık . Zeynep yolda sabah uykusunu yaptı. Eve geldiğimizi mi anladı desem , yoksa uykusumu bitti , araba durur durmaz uyandı . Öğlen yemeğimizi yedikten sonra , havanın bu kadar sıcak olabileceğini düşünmeden çıktık dışarılara .

Salıncağa bindik,çimlere oturduk,bu kadar sıcak olmasa daha iyi olurdu ama , yaz geldi sanırım artık.